Jakie karty plastikowe można zamówić?

31 maja 2019 By Redakcja

Jakie karty plastikowe można zamówić?

Dostawca kart plastikowych specjalizuje się w produkcji bardzo różnych rodzajów kart. Dzięki temu z oferty, którą przygotował dostawca kart plastikowych może skorzystać szersze grono bardzo różnych klientów. Dostawca kart plastikowych kieruje swoją ofertę zarówno do klientów biznesowych jak i indywidualnych.

Różnorodne rodzaje kart do wyboru

Karty plastikowe od producenta to bardzo szeroki wybór różnego rodzaju kart. Karty plastikowe od producenta, które można zamówić to:

• karty z kodem kreskowym;
  • karty magnetyczne;
  • karty chipowe;
  • karty zbliżeniowe.

Istnieje możliwość zamówienia również wizytówek przezroczystych wykonanych z PCV. Jednocześnie dostawca to producent kart plastikowych. Producent identyfikatorów plastikowych oferuje możliwość wykonania wysokiej jakości identyfikatorów. Identyfikatory, które oferuje producent identyfikatorów plastikowych są wyjątkowo trwałe. Zarówno identyfikatory jak i karty plastikowe od producenta można wykorzystywać bardzo długo.

Jak powstają karty?

Karty plastikowe produkowane są zgodnie z normą ISO numer 7810 oraz z normą ISO numer 7811. Wszystkie rodzaje kart oraz identyfikatory produkowane są z polichlorku winylu. Jest to materiał, który składa się z kilku warstw folii PCV, dzięki temu karty mogą być bardzo trwałe. Aby trwały był także nadruk na kartach, pokrywa się je warstwą laminatu. W efekcie każda karta jest bardzo wysokiej jakości. Wszystkich zainteresowanych odsyłamy do naszego wcześniejszego tekstu poświęconego szerzej kartom plastikowym.

COMMENTS